Vores historie

 

Uddannelse, dannelse og værdier

Albert Blinkenberg og Emil Blinkenberg er tvillinger og møbelsnedkere, født i 1994. De er begge uddannet med faste lærepladser i to velrenommerede virksomheder, Simonsen & Czechura samt Raaschou. De afsluttede begge deres møbelsnedker uddannelse i marts 2019.

Brødrene har en fortid som ishockeyspillere i Rødovre, hvor disciplin, orden og mødetid var i fokus ud over at et tæt sammenhold på et succesfuldt ungdomshold. Det er denne tid som sportsudøvere gennem 15 år, der har skabt fundamentet for den virksomhed, som brødrene ønsker at etablere. Punktlighed, at levere opgaver til tiden samt at rydde op og bevæge sig med respekt for det private hjem er nogle af de kerneværdier, de har udviklet i deres sportstid – værdier, som de tager med sig i deres virksomhed som møbelsnedkere.

Etablering af Blinkenberg Møbelsnedkeri

Efter at have afsluttet deres læretid besluttede brødrene at starte deres egen virksomhed med det primære mål at lave og løse forskelligartede opgaver for alle slags kunder. Vi håber at kunne opfylde drømme når vi går i dialog med en kunde om de ønsker de har til fx et møbel i et køkken eller et soveværelse.

Fokus på forskelligartede opgaver

Brødrende Blinkenberg har derfor mange forskelligartede opgaver for kunder som ofte vil noget anderledes. Med en fortid og opvækst hvor en del af familien er arkitekter og designere, er interessen for dette kommet ind fra barndommen. Derudover er brødrene sjette generation i lige linje fra deres tipoldefar og oldefar som var møbelfabrikant Knud Willadsen og snedkermester Søren Willadsen, Vejen. SW møbelfabrik løste egne opgaver samt flere opgaver for bl.a Nanna og Jørgen Ditzel, Kai Lyngfeldt, Hans Wegner, Illum Vikkelsø og Kristian Vedel.

Interessen og fascinationen af et traditionelt håndværk fylder meget hos Brødrene som bestræber sig på at implementere en nutidig og fremtidig produktion med en vis bæredygtighed i en overordnet tro på at god kvalitet skal laves så det kan holde flere generationer.

Du kan finde inspiration blandt vores tidligere udførte projekter eller kontakte os direkte her.

Teamwork hos Blinkenberg Møbelsnedkeri